El PP demana concentrar el vot útil de centredreta

El míting dels populars de la vall d’Albaida va reunir dissabte a l’auditori Lluís Peiró de Montaverner les primeres espases de la llista del  PP valencià al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo i Vicent Betoret.

Durant les intervencions, els candidats populars van destacar a un auditori replet de militància, la importància definitiva del vot útil del Partit Popular per a desbancar a Pedro Sánchez de la Moncloa 

Belen Hoyo i Vicent Betoret, feren referències a la política actual espanyola, reforçades per la militància amb aplaudiments, per dir ben fort que els espanyols que no vulguen que Pedro Sánchez seguisca governant Espanya han d’unir el seu vot en torn al PP, per que és fonamental unir el vot de centredreta per aconseguir tirar a Sánchez de la Moncloa.

Els populars també deixaren clar que Pedro Sánchez és l’únic responsable de que els espanyols anem a unes segones eleccions, perquè no va voler o no va poder formar govern.

el pp demana concentrar el vot util de centredreta 2

A més, els populars incidiren en un dels missatges més importants d’estos dies de campanya, atenent també al programa electoral i la gestió, i este és que el Partit Popular de Pablo Casado és l’únic partit que garanteix les pensions, una educació en llibertat i una evolució positiva en la creació de treball. 

Finalment destacar que els candidats del PP al Congres dels Diputats, Belen Hoyo i Vicent Betoret, van manifestar que després del 10N ha d’eixir un govern sí o sí, perquè Espanya no pot permetre’s anar a unes altres eleccions.

Els del PP insistiren en la importància de traslladar als votants que hem de concentrar el vot entorn a un PP segur de Pablo Casado, que és el millor candidat a presidir el govern espanyol, centrat en tot el que ens uneix als espanyols i com a principal contrincant del desgovern socialista que sols ens porta a la desacceleració econòmica i no sap eixir de la crisi territorial que patim a Espanya. Com van dir des del PP, podria ser que Pedro Sánchez torne a necessitar els vots dels nacionalistes radicals, això seria nefast. Tot això es pot evitar apostat el 10N per un govern fort del PP amb el president Pablo Casado, que mire pel futur Espanya i els espanyols.