Participants en la primera marxa solidària a Ontinyent dintre del circuit “Runcàncer". Foto: Aj. Ontinyent

Ontinyent recapta més de 6.000 euros en la seua primera marxa solidària del circuit “Runcáncer”

  • El 100% dels ingressos obtinguts de la venta de dorsals es destinen per a projectes d’investigació oncològica

Més de 2.000 participants es van reunir el diumenge a primera hora del matí per recaptar fons per a la investigació contra el càncer en la primera marxa solidària a Ontinyent dintre del circuit “Runcàncer». La marxa organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació Espanyola contra el càncer (AECC) s’han aconseguit recaptar 6.183 euros que es destinaran íntegrament per a projectes d’investigació oncològica.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, que participava activament de la marxa junt a la vicepresidenta segona de la Diputació, Rebeca Torró, i una ampla representació de regidores i regidors, ha agraït a la ciutadania la seua implicació en esta activitat solidària i que al mateix temps promovia hàbits saludables perquè es tracta d’una malaltia que, d’una manera o d’una altra, ens afecta a totes i tots, manifestava. El circuit “Runcáncer» 2018 ja ha recaptat més de 200.000 euros, però té com a objectiu aconseguir 300.000 euros de recaptació en les deu proves que queden per concloure esta edició.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *