Activitats de la bibliopiscina. Foto: Aj. Ontinyent.

El poliesportiu d’Ontinyent augmenta els serveis complementaris a la piscina d’estiu

Activitats de la bibliopiscina. Foto: Aj. Ontinyent.

La bibliopiscina ha ampliat l’oferta d’activitats i es compta per primera volta amb un servei de custodia de bicicletes per a les persones usuàries

El Poliesportiu Municipal d’Ontinyent ha augmentat estos dies els serveis complementaris a la piscina d’estiu. La principal novetat és la prestació d’un servei de custodia de bicicletes per a les persones usuàries, que es posa en marxa amb la participació de tres dels joves beneficiaris del programa EMPUJU cofinançat a Ontinyent per la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament d’Ontinyent. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que aquest servei “era una demanda que ens havien fet a la regidoria per part dels usuaris i usuàries, i amb ell tractem de donar nous avantatges per a l’ús de la piscina, a més de contribuir al foment de la bicicleta com a mitjà de transport saludable i que afavoreix una mobilitat sostenible”, manifestava.

A més a més està tornant a prestar-se des del mes de juliol i fins al 10 d’agost una nova edició de la “Bibliopiscina”, per tal de promoure la lectura, i que permetrà triar entre 400 llibres de diferents temàtiques per a llegir al recinte durant els mesos d’estiu. La iniciativa ha estat posada en marxa per l’Ajuntament, comptant amb la participació dels joves del programa La Dipu et Beca de la Diputació de València. La Bibliopiscina està oferint enguany més activitats, tallers i animació de manera complementària al servei de prèstec que permet accedir a al voltant de 400 llibres, i durant esta setmana també s’està sumant a la iniciativa “Llegim Paisatges-Viatjallibre.com” impulsada per la Generalitat per difondre les obres de dotze autors valencians actuals que ajuden a descobrir el paisatge valencià mitjançant la literatura. Una vegada es tanque la Bibliopiscina, “Llegim Paisatges” difondrà la iniciativa al Palau de La Vila, junt a la seu de l’oficina de Turisme.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *