L’Associació Cultural Moros i Cristians La Vila d’Alzira organitza un acte que commemora la figura del rei Jaume I el divendres 27 de juliol.

Moros i Cristians La Vila d’Alzira organitzen conmemoren el rei Jaume I

L’Associació Cultural Moros i Cristians La Vila d’Alzira organitza un acte que commemora la figura del rei Jaume I el divendres 27 de juliol.

L’Associació Moros i Cristians La Vila d’Alzira, ha organitzat un acte en homenatge a la figura del rei Jaume I per tal de recuperar la seua figura i rellevància, el qual coincidix amb la data de la seua mort a la nostra ciutat, el 27 de juliol de 1276.

L’acte s’iniciarà des de la plaça Major amb una desfilada de les diferents filaes i comparses de l’Associació de Moros i Cristians, l’Agrupació de Danses d’Alzira i música a càrrec de la Colla Les Raboses d’Alzira, fins a arribar a la Casa del Rei, situada al carrer Major Santa Maria número 5, on es realitzarà el final de l’acte i els diferents parlaments.

L’Ajuntament d’Alzira col·labora en l’esdeveniment des de les regidories de Patrimoni, Gestió Urbanística i Educació, per tal de donar suport no solament a un acte, sinó també per posar en valor una part important de la nostra història  i la figura del rei que va conquerir Alzira, ciutat que el va acollir en el moment de la seua mort.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *