La instal•lació de nous fanals, a la segona fase del carrer Benito Pérez Galdós, dóna forma a la imatge final del carrer.

Alzira instal·la nous fanals, a la segona fase del carrer Benito Pérez Galdós

La instal•lació de nous fanals, a la segona fase del carrer Benito Pérez Galdós, dóna forma a la imatge final del carrer.

Es veu el resultat final d’un dels projectes més importants a la ciutat d’Alzira. El carrer Benito Pérez Galdós ha renovat totalment la seua imatge en unes actuacions que es van dividir en dos fases. Una vegada finalitzades les obres de condicionament d’este carrer, estarà dotat amb jardineres i arbres que donen un aspecte més actual.

A hores d’ara, la Regidoria de Gestió Urbanística ha instal·lat els nous fanals, al segon tram del renovat carrer, que, com ja es van instal·lar en la seua primera fase, a banda d’augmentar la lluminositat, són de disseny modern i de baix consum, ja que són d’il·luminació led.

Segons declara Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “A poc a poc, un dels carrers més importants d’Alzira va agafant forma i la seua imatge final amb les actuacions preses. Una nova imatge que dóna a este carrer i a la ciutat un aire de modernitat i sostenibilitat, fent més còmode el trànsit dels ciutadans i ciutadanes. La instal·lació dels fanals és un detall més del gran treball que s’ha fet i continua fent-se als carrers de la ciutat”.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *