El Museu Comarcal de l’Horta Sud en la I Setmana cultural Torrent d’Art


el-museu-comarcal-de-lhorta-sud-en-la-i-setmana-cultural-torrent-dart
Setmana cultural Torrent d’Art.

Una vintena de pintures exposades fins al 27 de juliol sota el títol ‘Racons de Torrent’.

Un Torrent d’art ha passat esta setmana pel Museu Comarcal de l’Horta Sud, amb el suport de la Mancomunitat, gràcies a la seua col·laboració i compromís amb les associacions i activitats culturals de la comarca Horta Sud. Així el Museu ha albergat gran part dels actes programats dins la I Setmana cultural Torrent d’Art. Des de la inauguració, el passat 6 de juliol al Museu, a una marató de pintura o fins i tot un recital de poesia que han tingut com a seu un dels punts de la cultura valenciana de l’Horta per excel·lència.

A més, el dia 11 de juliol es va celebrar una interessant taula redona per fomentar el debat entorn a Leonardo da Vinci i la Gioconda. I finalment, el 13 de juliol, s’ha programat la projecció de la pel·lícula ‘El Código Da Vinci’.

D’esta manera, 22 obres de pintors novels i aficionats de la localitat ja es troben exposades al Museu Comarcal de l’Horta Sud. Són imatges emblemàtiques de Torrent, racons tradicionals o moderns de la nostra comarca i paisatges valencians i inspiradors.

Fins i tot, a la marató de pintura celebrada, una de les obres creades emula un racó del Museu Comarcal de l’Horta Sud, on el visitant ja pot admirar-les fins el 27 de juliol, en horari d’obertura i entrada lliure. Un centenar d’usuaris han participat d’esta I Setmana Cultural Torrent d’Art 2018.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *