Erasmus+ de Paiporta.

Paiporta acull la primera jornada de difusió dels projectes europeus Erasmus+

Activitat d’un dels programes Erasmus+ en què està immers l’IES La Sènia de Paiporta. Foto Ayto.

Més de 220 persones assistiran el proper dimarts 10 de juliol a la primera Jornada Erasmus+: Experiències de la Comunitat Valenciana, organitzada pel Cefire de València i la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, en col·laboració amb la Regidoria d’Educació de Paiporta. L’event es celebrarà a l’Auditori Municipal, amb un total de 12 ponències entre les 10.00 i 19.00 hores. L’objectiu de la jornada és donar a conèixer els projectes europeus que s’estan desenvolupant en els centres del nostre territori i compartir experiències d’èxit relacionades amb la internacionalització dels centres educatius.

Alguns dels temes a tractar seran programes de Voluntariat a Europa, docència a centres europeus, mobilitat d’alumnes amb diversitat funcional, projectes europeus a les Unitats Pedagògiques Hospitalàries (UPH) i estàncies de llarga duració, entre d’altres.

Es tracta d’una activitat prèvia reserva de plaça. En aquests moments, el període d’inscripció està tancat, però qui desitge assistir pot inscriure’s encara sol·licitant-ho per correu electrònic a l’adreça valls_marrom@gva.es.

Erasmus+ és un programa de beques per a graduats i graduades universitàries i de formació profesional que permet continuar els estudis o treballar a empreses estrangeres al països de la Unió Europea, a més dels quatre països de l’Associació Europea de Lliure Canvi (AELC): Islàndia, Liechtenstein, Noruega i Suïssa. També a Turquia i l’exrepública iugoslava de Macedònia.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *