Així ho ha informat la regidora d’Educació, Teresa Bueso.

L’EPA de Godella serà centre autoritzat per obtindre el graduat en Secundària

Així ho ha informat la regidora d’Educació, Teresa Bueso.

L’Escola de Persones Adultes (EPA) de Godella incorporarà a partir del proper curs acadèmic el tercer i quart de Secundària, amb la qual cosa es completarà l’oferta d’ensenyament reglat i els alumnes podran obtindre el seu graduat en Secundària.

Així ho ha informat la regidora d’Educació, Teresa Bueso, després que la Conselleria haja modificat l’oferta educativa del municipi. «Amb aquesta novetat, ens convertirem en un centre referència de la comarca i rebrem estudiants d’altres municipis, pel que hi haurà una modificació dels horaris i les aules de la qual informarem properament», ha explicat Bueso.

Per tal de completar el cos de professorat, la Conselleria enviarà a Godella a tres nous professors de GES 2 (ensenyament de segon cicle de Secundària). Un d’ells impartirà castellà, valencià i anglès; l’altre tecnologia i informàtica; i el tercer geografia, història i iniciació al món laboral.

«Aquesta és una gran notícia, doncs l’alumnat de Godella podrà obtindre el graduat en Secundària un cop acabe la seua formació ací, i no haurà de marxar a altres pobles a cursar els darrers cursos», ha dit la regidora.

Pel que fa a la resta d’oferta educativa, es continuaran oferint els ja habituals tallers de teatre, tall i confecció, idiomes, ceràmica, vidre, pintura, informàtica i creació literària.

Pròximament s’informarà dels nous horaris per al curs 2018/19.