Pista poliesportiva de Vilamarxant.

Vilamarxant comença la segona fase dels treballs de la pista poliesportiva

Pista poliesportiva de Vilamarxant.

S’aplicaran resines sintètiques per completar l’adequació del paviment de la pista que no podrà emprar-se fins a l’1 de juliol.

Esta setmana ha començat la segona i última fase dels treballs de millora i renovació del paviment i la xarxa de seguretat de la pista poliesportiva del Poliesportiu Municipal.

Les actuacions consistixen en l’aplicació de resines sintètiques per completar l’adequació del paviment de la pista.

A causa dels treballs, la pista no podrà emprar-se fins a l’1 de juliol. La resta de pistes de les instal·lacions sí que estaran en ús i en el seu horari habitual, tot i que poden produir-se algunes molèsties de soroll i pols durant les obres.

En febrer es va completar la primera fase d’esta actuació en la qual es va habilitar la pista per a la pràctica del futbol sala escolar, recreatiu i federat; i minibàsquet escolar i recreatiu.

A més, també s’ha adquirit nou equipament, com ara cistelles i porteries noves, per oferir un servici més segur i adaptat a les demandes dels esportistes.

Els treballs també han inclòs millores en la seguretat i l’adequació dels espais annexos, amb la canalització dels sistemes de recollida d’aigües pluvials, la instal·lació de xarxes de seguretat i la millora de l’accés a la pista.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior