La corte del Faraón

Vilamarxant acull este diumenge “La corte de Faraón”

La corte del Faraón

Serà a la Replaça, a les 22 h. La peça serà interpretada per la Societat Musical d’Alboraya, amb la presència de dos vilamarxanters: Francisco José Valero, a la direcció musical, i Ruth de los Reyes, en el paper de Lota.

L’activitat cultural torna a la Replaça de Vilamarxant que estrena la temporada d’actuacions a l’aire lliure amb la sarsuela “La corte de Faraón”. Serà este diumenge 17 de juny, a les 22 h, en una activitat organitzada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilamarxant.

La posada en escena d’esta coneguda peça estarà a càrrec de la Societat Musical d’Alboraya. Ho farà amb una producció pròpia que van estrenar el passat mes de maig. En la representació hi participen dos vilamarxanters: la soprano Ruth de los Reyes, en el paper de Lota, i el director Francisco José Valero, a la direcció musical.

A banda de Ruth de los Reyes, completen els papers principals el baríton Miguel Ángel Ariza i el tenor Alejandro Hernández, que estaran acompanyats per altres 11 solistes vocals.

Este grup d’artistes es completa amb les diferents agrupacions de la Societat Musical d’Alboraya, com l’orquestra simfònica, el grup d’arts escèniques i la coral polifònica. Perquè tot quede perfectament emmarcat a l’escenari, Facundo Insaurralde serà l’encarregat de la direcció escènica.

‘La Corte de Faraón’

Des de la seua estrena al madrileny Teatre Eslava en 1910, “La corte de Faraón”, del compositor valencià Vicente Lleó, ha sigut un dels títols més populars del nostre repertori líric.

Embolics i situacions irreverents s’alien amb una excel·lent i coneguda música formada per aries, duos i moments orquestrals en els quals es combinen elements d’opereta, sarsuela, revista i fins i tot “cuplé”. El famós “Ay ba” o el “garrotín” són alguns dels moments més populars de l’obra.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *