Ajuntament d'Alaquàs. Alaquàs ciutat refugi.

Els grups polítics d’Alaquàs es reuneixen per abordar la resposta a la crisi de ‘’l’Aquarius’’

Ajuntament d’Alaquàs. Alaquàs ciutat refugi.

Després de la reunió s’ha establit que les informacions es comunicaran mitjançant la web i les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Ahir es van reunir els i les portaveus dels grups polítics amb representació a la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs per tal d’abordar la resposta local a la crisi humanitària de les persones migrants a bord del vaixell ‘’Aquarius’’, d’acord a la condició d’Alaquàs com a Ciutat Refugi (Acord Plenari adoptat per unanimitat el 24 de setembre de 2015).

En un primer moment, l’Ajuntament d’Alaquàs es va posar en contacte amb la Generalitat Valenciana per mostrar la seua predisposició i oferir ajuda davant  aquesta situació. Des de l’Administració Autonòmica han informat recentment al consistori que en una primera intervenció amb les persones migrants no serà necessària encara la participació dels municipis. Tot i això, l’Ajuntament d’Alaquàs es mantindrà en contínua comunicació amb la Generalitat per poder actuar de forma immediata davant noves indicacions.

Una de les decisions adoptades per els i les representants dels grups polítics municipals ha sigut que tota la informació, respecte a la crisi de les persones migrants es realitzarà a través de la web i les xarxes socials de l’Ajuntament d’Alaquàs que seran puntualment actualitzades.

Una informació que permetrà mantindre informats als i les veïns i veïnes que volen mostrar el seu suport a les persones que viatgen a bord de ‘’l’Aquarius’’.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha habilitat dos correus i un número de telèfon d’informació general per a aquelles persones i organismes que vulguen prestar la seua col•laboració:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *