Èxit de participació al "Xirivella al carrer". Foto Ayto.

Èxit de participació al «Xirivella al carrer»

Èxit de participació al «Xirivella al carrer». Foto Ayto.

L’Ajuntament de Xirivella va celebrar el passat dissabte 9 de juny «Xirivella al carrer» a la plaça Gerardo Garcés, una trobada festiva d’associacions i comerços on la protagonista és la ciutadania.

Des de les 11 del matí fins a les 2 de la matinada, un bon grapat de persones van poder disfrutar de degustacions gastronòmiques, música en directe i un fum d’activitats per a tota la família. gràcies a la participació de comerços locals i entitats associatives amb la coordinació de la Regidoria de Comerç.

Es van organitzar jocs i activitats infantils i juvenils, com ara un rocòdrom i una mascletà aquàtica. Una de les accions més esperades va ser el «flashmob», una mobilització espontània amb música. La festa va acabar a la nit amb un concert en directe.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *