Intens cap de setmana associatiu a Aielo de Malferit

Intens cap de setmana associatiu a Aielo de Malferit

El passat cap de setmana la localitat d’Aielo de Malferit va manifestar la vitalitat del seu teixit associatiu, fent-nos gaudir de nombroses activitats organitzades per entitats i col·lectius del poble.

El dissabte fou el torn per gaudir amb el 2n Congrés de “Desenvolupament Humà”, organitzat per l’Associació de Ioga Sanatana Dharma, Fundación Vida en Armonía, Finca La Esencia i Escuela de Yoga Dhasa. Xerrades, concert de música en directe, tallers diversos…, foren alguns dels ingredients especials de la jornada. Una immillorable organització per part de les entitats en aquesta segona edició.

Diumenge pel matí tingué lloc la X edició de la Matinal Motera d’Aielo. Al voltant de 400 apasionats del món de la moto es congregaren a Aielo per batre el rècord de participació de les passades edicions, abarrotant els carrers de soroll i d’ambient festiu. Una vegada més, la gent del Motoclub Xàrquim realitzaren un gran treball.

Per la vesprada l’auditori municipal acollia el musical “L’encanteri de la rosa”, un magnífic treball dut a terme per part d’Aielo Naps i Essència Ballet, on els actors deixaren bocabadats a tots els assitents. Amb les entrades esgotades des de feia dies, no defraudaren al públic assistent i deixaren a la població amb ganes de més. Una magnífica col·laboració d’ambdós entitats en la línia de a la

L’Alcalde, José Luís Juan Pínter, ha afirmat que «des de l’Ajuntament, volem donar les gràcies i felicitar a totes les entitats que han fet possible un cap de setmana inoblidable. Aprofitem per animar mostrar el nostre recolzament a totes les associacions perquè continuen realitzant esta important tasca dinamitzadora.”

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *