Picassent torna a fraccionar el pagament de l’IBI per desè any consecutiu.

En 2017 fóren presentades 2.543 sol·licituds i en 2016, 2.588. Les xifres demostren, any rere any, la bona acollida per part dels contribuents des que es va implementar esta modalitat de pagament fraccionat

Des de 2009 i per desè any consecutiu, l’Ajuntament de Picassent ofereix, de nou, als contribuents que així ho desitgen, la possibilitat de fraccionar el pagament en sis mesos de l’Impost de Béns Immobles, de Naturalesa Urbana i Rústica.

Per això, aquelles persones que ja estiguen adherides al sistema especial de pagament en sis mesos per haver efectuat el pagament de l’IBI mitjançant esta forma en 2017 i no hagen sol·licitat voluntàriament la baixa, no serà necessari que tornen a demanar-ho, atès que la documentació que van presentar en el seu moment es mantindrà en tots els seus termes per al present exercici.

Qualsevol modificació, baixa o canvi, haurà de comunicar-se per escrit en l’Oficina d’Atenció Ciutadana, [OAC], del 3 al 25 d’abril, aportant la documentació original, així com també podran fer-ho aquelles persones que vulguen adherir-se per primera vegada a este pla.

Les dates de cobrament seran el15 de maig, 15 de juny, 16 de juliol, 15 d’agost, 17 de setembre i 15 d’octubre.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *