“Com més sucre més dolç”, la nova campanya de promoció del valencià a l’hostaleria alzirenya.

L’Ajuntament d’Alzira, des del Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià, ha encetat hui de matí la campanya “Com més sucre més dolç”, adreçada a l’hostaleria de la ciutat. L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha sigut l’encarregat de repartir sobrets de sucre entre bars, cafeteries i restaurants de la Ciutat, prèviament inscrits a la campanya.

Els sobrets il·lustrats porten impreses frases fetes i refranys típics valencians, seleccionats per la Regidoria de Cultura que encapçala Aida Ginestar, entre altres podem trobar “Sempre que et veig, amor, se’m fa diumenge” o “Quan la Murta fa capell, pica espart i fes cordell”.

S’ha repartit a un total de 21 hostalers, entre cafeteries, bars, restaurants i hotels inscrits prèviament a la campanya. Degut a l’alt interés que ha manifestat el sector, a partir d’esta vesprada i al llarg del dia de demà es farà arribar als vora 200 establiments de la ciutat d’Alzira.

Gómez ha destacat que “considerem que estes campanyes són molt positives i sempre tenen molt bona acollida. En este cas, promocionem el valencià mitjançant els sobrets de sucre que diàriament es consumixen en bars, cafeteries i restaurants. Estem acostumats a vore sobrets de sucre amb frases fetes en castellà i, a partir de hui, les vorem al sector hostaler alzireny en valencià. Promocionem el valencià i, a més, recordem frases fetes típiques valencianes de sempre”.

“Es tracta d’una acció per a posar en valor la nostra llengua llengua, que hem volgut fer arribar als àmbits més quotidians, adreçant-nos als hostalers, a les falles i també pròximament a les confraries alzirenyes”, assegura Ginestar.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior