Moment de la presentació del Mediterráneo Festival.

Tavernes de la Valldigna acollirà el Mediterránea Festival.

 

Una nova fita musical que destaca Tavernes com a ciutat referent del panorama musical. Mediterránea Festival proposa un cartell de grups indie-rock en un festival a la vora del Mediterràni. El festival es celebrarà entre els dies 23 i 25 d’agost, al mateix recinte on es celebrà el Festival Iboga.

Tavernes es consagra com a destí de festivals musicals. Este mati s’ha presentat en l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna el Mediterránea Festival, una nova fita musical de grups indie-rock que es celebrarà a la platja de Tavernes els dies 23, 24 i 25 d’agost. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Juan, el regidor de Turisme, Josep Llàcer, i el director del Mediterrànea Festival, Enric Pellicer. A més, els han acompanyat el president de l’Associació de Comerciants de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) Santi Escrivà, i el cantant de Ñekü, Carlos Hernández.

Este nou festival completa la ja extensa oferta de fites musicals en la ciutat, tant en públic, en gènere musical, com en dates. De fet, a Tavernes també es celebren el Festivern, l’Iboga, el Sete sóis sete luas i el Pop al carrer.

El festival, que estrena la primera edició este estiu, ha confirmat ja la presència de grups com Beret, Varry Brava, Nikone, Lara Taylor & Mystic DJ, Ñekü, Nixon i Bitches Deejays, tots grups nacionals destacats en l’escena indie-rock.

Jordi Juan, l’alcalde de Tavernes, ha indicat que “com a institució estem molt contents de l’arribada d’este nou festival que pensem que serà molt positiu per a Tavernes. Tenim experiència en la celebració d’este tipus d’esdeveniments, i sabem que és molt positiu per al turisme, per als comerços, i per a la dinamització de la vida cultural de la ciutat”. “Però a més, creguem molt positiu també fomentar i potenciar la cultura, i generar nous espais on es puguen expressar estos gèneres” ha afegit l’alcalde.

Per altra banda, el regidor de Turisme Josep Llàcer ha remarcat que el nou festival “situa Tavernes de la Valldigna en el centre de la cultura de les comarques centrals valencianes”. A més, ha anunciat que el festival “tindrà un tracte especial amb els vallers i, a més, hi haurà activitats obertes a tot el públic a fi d’enriquir l’oferta per als ciutadans de Taverners”.

El director del Mediterránea Festival, Enric Pellicer, s’ha mostrat convençut de que “La Platja de Tavernes serà un marc incomparable per a la celebració del Mediterránea Festival”, on espera deixar “una primera petjada immillorable, i seguir creixent”. “Esperem que siga una experiència molt positiva per a Tavernes i la seua Platja”, ha conclòs.

A este respecte, Santi Escrivà, president d’ACEPLAT, ha remarcat que “els comerciants de la platja reben amb alegria la celebració d’este nou festival a Tavernes en unes dates en què ja es nota una activitat menor”.

En pròximes dates s’anirà confirmant el cartell del festival, i s’aniran concretant la resta d’activitats que complementaran l’oferta de concerts. Ja des de hui ixen a les venda els primers abonaments per al festival a la pàgina web www.festivalmediterranea.com. Els preus van des dels 15€ de l’abonament general, als 30 per a l’abonament VIP per als 3 dies. Pel que fa als abonament amb dret d’acampada, els preus van des dels 30€ per a l’abonament general més l’acampada, fins els 42€ per a l’abonament Vip més l’acampada.

Canvi de la zona d’acampada dels festivals a la platja

Tal com s’ha confirmat en la presentació, el festival disposarà d’una zona d’acampada al costat del recinte del festival on es realitzaran els concerts, a tan sols 100 metres de la platja, i amb capacitat per a 5.000 persones. El festival ocuparà els mateixos espais que el festival Iboga, uns espais que enguany s’han traslladat dels terrenys dels sector 12, on es realitzava, als terrenys rústics del sector 13, al sud de la zona de concerts, per a evitar molèsties als veïns de la zona de la platja de la Goleta.

publicidad vomunica valencia cabecera inferior